NOTÍCIES

Obre en Facebook
Obre en Facebook
Obre en Facebook
1r. BATX: UNA VISITA DURA

Els alumnes de 1r de CCSS hem visitat l'exposició
BATX: TROBADA AMB ANTICS ALUMNES DE L'ESCOLA

Avui la Laura Galán, el Marc Checa, L'Oriol Azor i el Jordi Grau ens han vingut a explicar les seves experiències a l'escola i a la universitat. Moltes gràcies per venir!
Obre en Facebook

Sergi Ambit Ferraté, Lvalencia Val and 23 others like this

View previous comments

Concepcion Regaña BallesterosUn "me gusta" de cada uno alumnos de la etapa de 1964-1967.3 weeks ago   ·  4
Educem Centres d'ensenyamentAnna M. Duran diu: Benvolguda Concepció, et recordo molt bé a tú i a tot el grup, una abraçada a tots!!!3 weeks ago   ·  5
Angels Abarca MartinezFELICITATS!!! Va ser una mestre genial !! I ting molts bons records d' ella!!!FELICITATS!!!2 weeks ago   ·  2
Educem Centres d'ensenyamentAnna M. Duran diu: Moltes gràcies!! Estic molt contenta de saber de tu! Una abraçada!!2 weeks ago   ·  3
Montserrat BrunésVa ser Professora meva, estava (ella) embarassada crec que de la primera filla. Enhorabona "Senyoreta Duràn"2 weeks ago   ·  1
Montserrat BrunésConcepción, Angeles, crec que varem ser companyes si no de classe, de curs2 weeks ago   ·  1
Educem Centres d'ensenyamentAnna M. Duran diu: Montserrat també et recordo molt, quina bona memòria! si, estava embarassada de la 1a filla. Gràcies i una abraçada!2 weeks ago   ·  2
Lourdes CorralesFelicitats! Quin plaer tornar a creuar camins.2 weeks ago   ·  2
Nuri Sala MontaneFelicitats Srta. Duran, la meva mare va estudiar amb el seu pare i jo vaig estudiar dos anys d'administratiu. Molt bons records d'aquella època.2 weeks ago   ·  2
Maite Navarro Cànovasquins records ......felicitats Anna M.2 weeks ago   ·  2
Cesar Lopez RubioEnhora bona Anna Maria. Salutaçions.2 weeks ago   ·  2
Educem Centres d'ensenyamentAnna M. Duran diu: Moltes gràcies a tots per les vostres paraules. Estic molt contenta de retrobar-vos a tots. Una abraçada!2 weeks ago   ·  5
Melissa Ramírez PavónTan maca com sempre,un petó molt gran de part de la Melissa.2 weeks ago   ·  1
Rosa Maria Galbany HomMoltes Felicitats Anna M. Duran, vindrem expresament de La Garriga per sentir-la. Malgrat jo no he estat mai alumna de la casa, em sento molt feliç per l'encàrrec que li ha fet l'Ajuntament de Granollers, ja que no tant sols personalment i per la seva trajectòria professional, sinò com a familia entrenyable i de referència a la ciutat. A casa, al llarg de la vida se n'ha parlat amb freqüència de tots vostès. La meva mare havia estat alumne del seu pare el Sr. Duran i del Sr Castanyer, crec que es deia, sempre parlant amb l'orgull d'haver tingut, uns excel.lents mestres, millors persones i com no el seu pare al cel sia, un gran Quìmic. Poc a poc i de sentir-ho repetidament, ha estat inebitable anar agafant apreci a vosté i a tota la familia, que per altre banda eren veins amb la mare (la lleteria del carrer corró), i la seva mare i la meva àvia eren amigues, d'aquelles amistats que potser en aquell temps eren diferent de les d'ara. Molts anys després he coincidit amb un Esteve Duran a l'escola a La Garriga, i al cridar-me l'atenció la bonhomia que despren, quina ha estat la meva alegria en saber que era el net del Sr. Duran. Està ben clar que els valors es transmeten de generació en generació. En fi, feliç de que el pregó s'encarregui a bona gent que ha fet molt per l'educació de tantes generacions, sempre amb una sabiduria i estima, digne només de pocs. Enhorabona pel pregó i per ser com sou!!2 weeks ago   ·  2
Educem Centres d'ensenyamentAnna M. Duran diu: Benvolguda Rosa Maria, m'han fet molta il·lusió les teves paraules, el meu sincer agraïment. Recordo molt bé la teva àvia i la lleteria, en deiem "Ca la Maria lletera", un lloc entranyable i una família molt estimada per nosaltres. Sisplau donat a conèixer aquesta tarda, em farà molta il·lusió parlar amb tu! Una abraçada.2 weeks ago   ·  2
Nuria VilaMoltes Felicitats!!!!2 weeks ago   ·  1
Sara SorigueAixo es un honor per granollers💝💝💝💝2 weeks ago   ·  1
Merce Comas DuranGràcies Nuria!, Gràcies Sara!2 weeks ago

Comment on Facebook

L'Excm. Ajuntament de Granollers ha honrat a Anna M. Duran i Casanovas, titular d’EDUCEM, professora i directora del 1964 al 2013, atorgant-li el privilegi d'efectuar el pregó de la 65a Fira i Festes de l’Ascensió de Granollers.
 
L’acte se celebrarà a la Sala Francesc Tarafa (c. Corró, 47, Granollers), el dimarts 12 de maig, a les 7 de la tarda i la seva lectura és el tret de sortida de les Festes de l’Ascensió.
 
Des d’EDUCEM ens sentim agraïts i vivim aquesta designació com el reconeixement a l'aportació de l’escola a la vida de Granollers durant més de 70 anys. Una aportació gràcies a l’exigència de qualitat i el compromís de tots els professionals que ho han fet i ho fan possible cada dia. Dels 100 alumnes inicials al 1942 als més de 800 del curs actual, molts granollerins/es i vallesans/es han passat pel centre, i ens sentim orgullosos de pensar que hem contribuït a millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, l'educació de la nostra ciutat i del nostre territori.
 
Feliç pregó, Anna Maria
Feliç Fira a tots!
 
Notícia del pregó de l'Ajuntament de Granollers
http://www.granollers.cat/noticies/ajuntament/dimarts-el-pregó-danna-m-duran-encetarà-la-65a-edició-de-la-fira-i-festes-de

Una breu història d'EDUCEM
http://educem.net/web/webnova/qui-som/historia/
Els alumnes de batxillerat i alguns familiars hem vistat el sincrotró Alba. Accelerant electrons es genera una radiació X amb qüalitats molt especials. Amb ella es poden aconseguir imatges de cel.lules sense trancar-les entre d'altres coses....Molt interessant, poques vegades es pot accedir a una instal·lació científica de primer ordre com aquesta. Una gran visita, per la qual donem les gràcies als que la han fet possible!
El dia 5 de maig els alumnes de Farmàcia i Parafarmàcia de 1r curs hem visitat la Farmàcia Dolors Valls de l’Ametlla del Vallès on ens han explicat com funciona la recepta electrònica i, fins i tot, hem pogut simular casos i gestionar nosaltres mateixos les tasques a l’ordinador.

Des d’aquí volem agrair a la Sra. Dolors Valls, a la Núria i a la Glòria que, gràcies a les seves explicacions i a veure in situ com funciona la part administrativa de la recepta, hem consolidat molt millor el què havíem après a classe. A més, últimament hi ha hagut nombrosos canvis relacionats amb la recepta i ens ha anat molt bé fer aquesta visita.
Obre en Facebook

Lvalencia Val, Laura València and 23 others like this

Merce Comas DuranÉs un dia per informar i orientar, esperem que pugueu venir!1 month ago
Bea Dieguez Perezm' ajudat molt bé l'orientació, moltes gràcies per l'ajuda1 month ago   ·  1

Comment on Facebook

Cicles Formatius: GRAU MITJÀ

Farmàcia i Parafarmàcia

Família professional de la sanitat, dispensació de productes farmacèutics i parafarmacèutics
Amb la col·laboració al projecte Xarxafarma: obtenció d’un certificat del projecte Xarxafarma.
Vull més info!

Gestió Administrativa

Tasques d’administració i gestió en qualsevol departament d’una empresa.
Treballa en empreses grans, mitjanes o pymes de qualsevol sector així com en una Administració Pública.

Vull més info!

Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Instal·la, configura i realitza el manteniment de sistemes microinformàtics.

Treballa instal·lant, configurant i actualitzant els sistemes informàtics, serveis d’Internet, així com saber utilitzar amb profunditat les aplicacions ofimàtiques per resoldre diferents situacions, utilitzant sempre les darreres tecnologies existents en el món empresarial.

Vull més info!

Cicles Formatius: GRAU SUPERIOR

Graus amb accés desde Batxillerat / Prova d’Accés / Curs d’Accés. Ténen una durada de dos cursos acadèmics.

Administració i Finances

Administració i Finances, recursos humans, aprovisionament...
Organitza i realitza l’administració i gestió de personal, les operacions economico-financeres, i la informació i assessorament a clients o usuaris, tant en l’àmbit públic com privat.
Vull més info!

Educació Infantil

Educador/a infantil en el primer cicle d’educació infantil, en institucions i/o en programes específics
Dissenya, implementa i avalua projectes i programes educatius d’atenció a la infància en el primer cicle d’educació infantil en l’àmbit formal.

Vull més info!

Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM)

Desenvolupa, implementa, documenta i manté aplicacions informàtiques multiplataforma,
Sigues analista-programador informàtic en entorns locals i oberts (Internet), programador, gestor de projectes informàtics, cap d’explotació de sistemes informàtics en PIMES, etc.
Vull més info!

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX)

Configura, administra i manté sistemes informàtics.
Treballa de tècnic en manteniment de sistemes informàtics, tècnic en informació i assessorament en sistemes i aplicacions informàtiques, cap d’explotació de sistemes informàtics en PIMES, administrador de xarxa local, i més coses!
Vull més info!

ESCOLA D’ADULTS

Àmplia oferta formativa per atendre a l’alumnat que vol assolir l’ESO, aprendre una professió (PQPI) i accedir als cicles de Grau Mitjà i Superior, amb un alt percentatge d’aprovats (78% el 2014):
grafica CAS 2015-01

Curs d'Accés a Grau Mitjà (CAM)

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Mitjà que més t'agradi.
Curs adreçat a nois/es que vulguin accedir directament als cicles formatius de grau mitjà sense haver de superar la Prova d’Accés. Per alumnes sense graduat i tinguin com a mínim 17 anys.
Vull més info!

Curs d'Accés a Grau Superior (CAS)

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Superior que vulguis.
El curs està reservat a les persones que han obtingut la titulació de tècnic perquè han superat completament un cicle de Grau Mitjà, i volen accedir a un Grau Superior sense realitzar la Prova d’Accés.

Vull més info!

Prova d'Accés a Grau Mitjà

Curs de preparació a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.
Destinat a l’alumnat que no ha obtingut el Graduat en ESO i té com a mínim 17 anys. Amb aquest curs es pot optar a un màxim de 4 punts extres sobre la nota que s’obtingui a la prova.

Vull més info!

Prova d'Accés a Grau Superior

Curs de preparació a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.
Curs adreçat a nois/es que vulguin preparar-se per superar la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior. L’alumne pot optar fins a 4 punts extres sobre la nota que obtingui a la Prova d’Accés.
Vull més info!

Plans d’iniciació Professional PIP

Amb aquest curs tindràs accés directe a un Grau Mitjà o al món laboral
Curs adreçat a joves d’entre 16-21 anys sense el títol d’ESO amb sortida laboral com a “Auxiliar d’activiats d’oficina i serveis administratius” o “Auxiliar de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics”. També es pot obtenir accés directe a un CFGM.
Vull més info!

Graduat en Educació Secundària Obligatòria – GESO

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Superior que vulguis.
Per alumnes a partir de 16 anys que volen assolir els objectius de l’ESO i no ho han aconseguit en l’etapa obligatòria i que volen preparar-se per obtenir el Graduat.

Vull més info!

COM ÉS EDUCEM?

A Educem tenim i oferim:
 • Alt percentatge d’inserció laboral
 • Reconeixement de les empreses del bon nivell del nostre alumnat.
 • Metodologia de treball dinàmica i pràctica, connectada a la realitat empresarial.
 • Equip docent implicat i compromès amb l’aprenentatge de l’alumnat.
 • Suport de les noves tecnologies en tots els mòduls.
 • Ús de la Llengua Anglesa en activitats d’ensenyament-aprenentatge.
 • Atenció personalitzada: Tutoria i seguiment individualitzat.
 • Orientació acadèmica i professional.
 • Continuïtat de Grau Mitjà a Superior amb el curs i la preparació a la prova d’accés.
 • Erasmus: Pràctiques en empreses d’arreu d’Europa.

INFORMA’T I MATRICULA’T 2015

Si vols més informació sobre les preinscripcions o qualsevol consulta dels centres, deixa’ns les teves dades:

Nom i cognoms (necessari)

Adreça electrònica (necessari)

Tema

Escriu aquí el teu missatge

Assabenta’t de què fem al CFGS d’Administració i Finances.

ANAR AL BLOG
Estudia la FP mentre la practiques treballant en una empresa.

+ INFO
ENTRAR
ENTRAR