NOTÍCIES

Obre en Facebook
FAR2: PREVENCIÓ EN EL CONSUM D'ALCOHOL

El dijous 26 de Novembre, l'Ariadna Flaqué i la Lídia Roig, estudiants d'últim curs del Grau en Farmàcia a la Universitat de Barcelona, han realitzat una xerrada educativa als alumnes de FAR2 sobre els Riscos del consum d'alcohol. 

La xerrada ha tingut tres parts:
1. Circuit que segueix l'alcohol dins de l'organisme.
2. Conseqüències del consum d'alcohol amb un joc de l'Oca interactiu.
3. Donar a conèixer el paper del farmacèutic en aquestes situacions.

Ha estat molt útil pels alumnes de FAR2 ja que han pogut veure com es realitza un projecte educatiu sanitari (ells ho hauran de fer a l'Abril a primària) i, a més, preguntar els dubtes que tenien relacionats amb la carrera de farmàcia.

Ens ha acompanyat com a oient la Sra. Àngels Pou, titular de la Farmàcia Pou de Granollers. 

Tot un plaer!
AIF - GA: VISITA A LA PLANTA DE COCACOLA

El dia 26 de novembre, l’alumnat del CFGM de Gestió Administrativa i del CFGS d’Administració i Finances han conegut l’empresa Cocacola Iberian Partners. La visita ha estat molt completa ja que aquesta companyia ha explicat exhaustivament tots els seus productes, la seva fabricació i la seva comercialització per tot el món. 

Així mateix, hem pogut veure el procés de producció amb una explicació molt clara i alhora amb molt detall. Així mateix, dir que ha estat un encert la interrelació entre els dos cicles de la branca de l’Administració. 

Una bona experiència!!
EL GRAN RECAPTE. COL·LABORA!

http://www.granrecapte.com

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la setena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2015 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

Esperem que sigui tot un èxit!
Obre en Facebook

Educem Centres d'ensenyament ha afegit 2 fotos noves a l'àlbum CAMPANYA SOLIDÀRIA: PIRULETA REIR 2015.

CAMPANYA SOLIDÀRIA: PIRULETA REIR 2015

Ens complau recolzar a Daniel Juliá, director de l'associació REIR, en les seves iniciatives d'ajuda a la infància en risc d'exclusió a Catalunya. Aquí podreu trobar l'enllaç al seu web i una explicació d'aquesta iniciativa.

Molta sort, REIR!

http://www.reir.cat/

"Benvolguts/des

Des de REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc d’Exclusió) ens adrecem a tots vosaltres per informar-vos de la campanya de la Piruleta REIR 2015.

Després d’un exitós naixement del projecte l’any passat, enguany apel·lem de nou a la vostra reconeguda sensibilitat empresarial i social per assolir els recursos necessaris per a les cartes de Reis de molts nens i nenes en risc d’exclusió social.
La Piruleta REIR, llaminadura solidaria de xocolata creada artesanalment per l’obrador Xocolates Granollers i dissenyada mitjançant un concurs infantil de dibuix a través de les xarxes socials, destina íntegrament els beneficis de la seva distribució a allargar la màgia del Nadal a aquelles llars on fa temps que la llum de l’estrella s’ha apagat.

El sol i senzill gest d’incloure la Piruleta REIR en els vostres lots i regals de Nadal o com a detall del dinar o sopar d’empresa, ho farà possible.

Tanmateix podeu contribuir distribuint aquest gest i la vostra responsabilitat social corporativa amb el mateix, mitjançant la publicació de fotos a les xarxes socials sota el hashtag #PiruletaREIR15 o enviant-la al correu comunicacio@reir.cat per a la seva publicació des del nostre departament de comunicació i xarxes socials.

Esperem que aquest projecte disposi de cabuda en les vostres previsions de Nadal i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta.

Moltes gràcies pel suport i l’atenció."

Daniel Juliá Galván
Director General REIR
... See MoreSee Less

CAMPANYA SOLIDÀRIA: PIRULETA REIR 2015

Ens complau recolzar a Daniel Juliá, director de l'associació REIR, en les seves iniciatives d'ajuda a la infància en risc d'exclusió a Catalunya. Aquí podreu trobar l'enllaç al seu web i una explicació d'aquesta iniciativa.

Molta sort, REIR!

http://www.reir.cat/
TEI: XERRADA DE DANONE SOBRE ALIMENTACIÓ INFANTIL

L'empresa Danone ha vingut a fer a TEI una xerrada molt interessant sobre l'alimentació en l'edat infantil. La xerrada ha complementat el que hem treballat a classe en el mòdul 3. 

Moltes gràcies, Danone!

DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

http://dones.gencat.cat/ca/temes/…

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques.

Es va escollir aquest dia per commemorar el violent assassinat de les germanes Minerva, Patria i Maria Teresa Mirabal, tres activistes polítiques, el 25 de novembre de 1960 mentre anaven a Puerto Plata a visitar els seus marits empresonats, a mans de la policia secreta del dictador Rafael Trujillo a la República Dominicana. Els seus cadàvers destrossats van aparèixer al fons d'un barranc. Adela (Dedé) Miraval és l’única germana que va sobreviure, i va morir el 2014 a Bèlgica als 88 anys. Per al moviment popular i feminista de la República Dominicana, històricament, aquestes dones han simbolitzat la lluita i la resistència. El 1999, l'ONU va donar caràcter oficial a aquesta data.

Construïm una Catalunya lliure de violència masclista

Enguany la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones s'emmarca en el lema "Construïm una Catalunya lliure de violència masclista". El 25 de novembre hi hauran diversos actes institucionals arreu de Catalunya, en els quals es llegirà el Manifest que han consensuat la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes.
... See MoreSee Less

Obre en Facebook
Obre en Facebook
BATX1 CCSS: VISITA A L'ARXIU MUNICIPAL

The students of the Social Sciences Branch have visited the Municipal Archive. We have been able to touch with our very hands the primary sources that are preserved at the Local Fund. 

Touching medieval and present-day documents has been an experience!

We thank the Municipal Archive for the visit.

FORMACIÓ PROFESSIONAL A DISTÀNCIA

CICLES FORMATIUS ONLINE

Estudia quan vulguis i com vulguis i obté un títol oficial amb la metodologia UCOC
UCOC VERSION_LOGO_CAST1

TITULACIÓ 100% OFICIAL A DISTÀNCIA – SENSE PROVES LLIURES – DATA D’INICI: 1 DE OCTUBRE
Vull més info!

BATXILLERAT

Excelència, atenció personalitzada, instal·lacions d’us exclusiu per a Batxillerat, orientació académica i professional, 13 itineraris formatius per triar el que més pugui beneficiar l’alumne… una metodologia minuciosa i complerta per assolir un excel·lent rendiment acadèmic de l’alumnat:
resultats_PAU_2015-01

VULL MÉS INFO!

Cicles Formatius: GRAU SUPERIOR

Graus amb accés desde Batxillerat / Prova d’Accés / Curs d’Accés. Ténen una durada de dos cursos acadèmics.

Administració i Finances

Administració i Finances, recursos humans, aprovisionament...
Organitza i realitza l’administració i gestió de personal, les operacions economico-financeres, i la informació i assessorament a clients o usuaris, tant en l’àmbit públic com privat.
Vull més info!

Educació Infantil

Educador/a infantil en el primer cicle d’educació infantil, en institucions i/o en programes específics
Dissenya, implementa i avalua projectes i programes educatius d’atenció a la infància en el primer cicle d’educació infantil en l’àmbit formal.

Vull més info!

Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma (DAM)

Desenvolupa, implementa, documenta i manté aplicacions informàtiques multiplataforma,
Sigues analista-programador informàtic en entorns locals i oberts (Internet), programador, gestor de projectes informàtics, cap d’explotació de sistemes informàtics en PIMES, etc.
Vull més info!

Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX)

Configura, administra i manté sistemes informàtics.
Treballa de tècnic en manteniment de sistemes informàtics, tècnic en informació i assessorament en sistemes i aplicacions informàtiques, cap d’explotació de sistemes informàtics en PIMES, administrador de xarxa local, i més coses!
Vull més info!

Cicles Formatius: GRAU MITJÀ

Farmàcia i Parafarmàcia

Família professional de la sanitat, dispensació de productes farmacèutics i parafarmacèutics
Amb la col·laboració al projecte Xarxafarma: obtenció d’un certificat del projecte Xarxafarma.
Vull més info!

Gestió Administrativa

Tasques d’administració i gestió en qualsevol departament d’una empresa.
Treballa en empreses grans, mitjanes o pymes de qualsevol sector així com en una Administració Pública.

Vull més info!

Sistemes Microinformàtics i Xarxes

Instal·la, configura i realitza el manteniment de sistemes microinformàtics.

Treballa instal·lant, configurant i actualitzant els sistemes informàtics, serveis d’Internet, així com saber utilitzar amb profunditat les aplicacions ofimàtiques per resoldre diferents situacions, utilitzant sempre les darreres tecnologies existents en el món empresarial.

Vull més info!

ESCOLA D’ADULTS

Àmplia oferta formativa per atendre a l’alumnat que vol assolir l’ESO, aprendre una professió (PQPI) i accedir als cicles de Grau Mitjà i Superior, amb un alt percentatge d’aprovats (78% el 2014):
grafica CAS 2015-01

Curs d'Accés a Grau Mitjà (CAM)

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Mitjà que més t'agradi.
Curs adreçat a nois/es que vulguin accedir directament als cicles formatius de grau mitjà sense haver de superar la Prova d’Accés. Per alumnes sense graduat i tinguin com a mínim 17 anys.
Vull més info!

Curs d'Accés a Grau Superior (CAS)

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Superior que vulguis.
El curs està reservat a les persones que han obtingut la titulació de tècnic perquè han superat completament un cicle de Grau Mitjà, i volen accedir a un Grau Superior sense realitzar la Prova d’Accés.

Vull més info!

Prova d'Accés a Grau Mitjà

Curs de preparació a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.
Destinat a l’alumnat que no ha obtingut el Graduat en ESO i té com a mínim 17 anys. Amb aquest curs es pot optar a un màxim de 4 punts extres sobre la nota que s’obtingui a la prova.

Vull més info!

Prova d'Accés a Grau Superior

Curs de preparació a la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior.
Curs adreçat a nois/es que vulguin preparar-se per superar la Prova d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior. L’alumne pot optar fins a 4 punts extres sobre la nota que obtingui a la Prova d’Accés.
Vull més info!

Plans d’iniciació Professional PIP

Amb aquest curs tindràs accés directe a un Grau Mitjà o al món laboral
Curs adreçat a joves d’entre 16-21 anys sense el títol d’ESO amb sortida laboral com a “Auxiliar d’activiats d’oficina i serveis administratius” o “Auxiliar de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics”. També es pot obtenir accés directe a un CFGM.
Vull més info!

Graduat en Educació Secundària Obligatòria – GESO

Amb aquest curs tindràs accés directe al Grau Mitjà que vulguis.
Per alumnes a partir de 16 anys que volen assolir els objectius de l’ESO i no ho han aconseguit en l’etapa obligatòria i que volen preparar-se per obtenir el Graduat.

Vull més info!

COM ÉS EDUCEM?

A Educem tenim i oferim:
  • Alt percentatge d’inserció laboral
  • Reconeixement de les empreses del bon nivell del nostre alumnat.
  • Metodologia de treball dinàmica i pràctica, connectada a la realitat empresarial.
  • Equip docent implicat i compromès amb l’aprenentatge de l’alumnat.
  • Suport de les noves tecnologies en tots els mòduls.
  • Ús de la Llengua Anglesa en activitats d’ensenyament-aprenentatge.
  • Atenció personalitzada: Tutoria i seguiment individualitzat.
  • Orientació acadèmica i professional.
  • Continuïtat de Grau Mitjà a Superior amb el curs i la preparació a la prova d’accés.
  • Erasmus: Pràctiques en empreses d’arreu d’Europa.

INFORMA’T I MATRICULA’T

Si vols més informació sobre les preinscripcions o qualsevol consulta dels centres, deixa’ns les teves dades:

Nom i cognoms (necessari)

Adreça electrònica (necessari)

Tema

Escriu aquí el teu missatge

Assabenta’t de què fem al CFGS d’Administració i Finances.

ANAR AL BLOG
Estudia FP mentre la practiques treballant en una empresa.

+ INFO